Siden her rummet lækkert design i rustfri stål. Du kan læse lidt mere om Stelton og den ikoniske Stelton-kande nederst på siden.

STELTON. Som mange andre virksomheder er navnet Stelton en sammentrækning af to navne, nemlig navnene på de to soldaterkammerater, Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der fandt sammen om en lille virksomhed, der startede med at sælge sportssko og møbler. Da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfri", tog deres firmadrømme for alvor fart, for det var ikke kun dansk-erne, der var vilde med deres brugsgenstande af rustfri stål; i USA blev især Stelton-skålene indbegrebet af Danish Modern. 

Stelton-kanden, som den populært bliver kaldet, blev designet af Erik Magnussen i 1977, og fra Steltons side var den tænkt til at skulle fuldføre Cylinda-Line, som hovedsagligt var designet af Arne Jacobsen. Derudover var det Erik Magnussens ambition at designe en termokande, der kunne betjenes med én hånd, og det må man sige er lykkedes ganske godt. 

EM77 er Steltons bedst sælgende produkt nogensinde og har fået ID-prisen i 1977, IF design award i 1992 og Klassikerprisen i 2007.

Webshop fra e-hjemmeside.dk