Du skal være glad for det, du køber.


De ting, du finder på shoppen, er brugte og kan have brugsslitage eller andre skavanker. Jeg forsøger at beskrive varerne og deres stand så ærligt og præcist som muligt, men er du alligevel ikke glad for det, du har købt, har du 14 dages fortrydelsesret og kan returnere en eller flere af de modtagne varer. Send mig en mail, hvor du skriver, hvad du gerne vil returnere, og husk at sende dit kontonummer eller dit telefonnummer, hvis du har MobilePay. Udgifterne til returforsendelse påhviler dig, og varerne skal være i samme stand som ved modtagelsen. Jeg overfører tilbagebetaling for varerne, når jeg har fået dem retur.

Du kan betale på 4 forskellige måder:

 • Via MobilePay til 23416712
 • Via bankoverførsel til Reg: 2021 Kontonr: 0121558637
 • Via PayPal
 • Kontant ved afhentning i Glamsbjerg

Med mindre andet er aftalt, skal der været gået betaling ind senest en uge efter bestillingsdato.

Læs mere om betaling og betalingsfrist her »

Faste forsendelsespriser:


Genbrugslopper er en fritidsfornøjelse, og jeg bruger ikke tid på at veje varerne, inden jeg lægger dem på shoppen.

 • Sendt som brev via PostNord, 55 kr.
 • Sendt som pakke uden omdeling via GulogGratis, 60 kr.
 • Sendt som pakke med omdeling via GulogGratis, 80 kr.
 • Forsendelser til udlandet. Læs mere her »

Læs mere om fragtpriser og forsendelse her »

Du kan få dine varer på 3 forskellige måder:

 • Sendt som brev via PostNord
 • Sendt som pakke via GulogGratis
 • Ved afhentning i Glamsbjerg

Fra din betaling er registret, kan der gå en lille uges tid, inden jeg sender dine varer. Hvis du skal bruge noget til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet, og så skal jeg gøre mit bedste for at nå det. Læs mere om fragtpriser og forsendelse her »

Det siger kunderne:
Det er et kæmpe privilegie for mig, at jeg ikke skal betale forsendelse.
Sanne Møller
Hej Gitte. Vil bare lige sige at jeg har modtaget de bestilte varer i god behold og at jeg er meget tilfreds. Mange tak for handlen. God weekend.
Med venlig hilsen Ingelise Olsen
Super - fantastisk så hurtigt jeg fik varerne - købte dem mandag og havde dem tirsdag!! Superfine varer! Tak for god service og god handel :-)
Ane Murphy

 

Paketet har kommit fram, och de såg riktigt fina ut. Tack! Hoppas jag kan beställa från er igen :)
God jul och gott nytt år!

Christer
Hej. 
Har modtaget pakken idag. 
Tusind tak, er rigtig glad for de fine krukker- passer perfekt i vores “retro-sommerhus” og vækker dejlige barndomsminder️. Og hvor var de dog fint pakket ind - tak for det :-)️

Hilsen Camilla
Hej Gitte!
Tror, jeg har skrevet det til dig før, men gør det gerne igen, nu hvor jeg har modtaget (ny) pakke: Tusind tak for den fine gaveindpakning!!! At du/I tager jer tid til en sådan og på den måde viser omhu for jeres kunder, gør bare kundens købsoplevelse SÅ meget bedre! Man bliver simpelthen glad i låget over at modtage, hvad der føles som gaver! Og købene: Ja, intet at udsætte på dem – de lever helt op til beskrivelsen. TAK – og god weekend! 😊
Mvh Helle
Webshop fra e-hjemmeside.dk