Betalingsmåder
Du kan betale på 4 forskellige måder:
MobilePay til 23416712
Har du MobilePay, vil jeg anbe-fale dig at bruge dette som be-taling. Overfør betalingen, så snart du har sendt din bestilling, så går det ikke i glemmebogen. En anden fordel er, at jeg med det samme kan se, at der er gået betaling ind, uden at skulle logge med netbank.
Bankoverførsel til Reg: 2021 Kontonr: 0121558637
Bankoverførsel er også en fin betalingsform, hvis du ikke har MobilePay. Jeg vil anbefale, at du overfører betalingen, så snart du har afsluttet dit køb på shop-pen, for der kan gå et døgn (eller mere, hvis det er weekend), før jeg kan se, at du har overført beløbet.
Ved afhentning i Glamsbjerg
Kommer du forbi Glamsbjerg på Sydvestfyn, er du velkommen til at komme forbi og hente det, du har bestilt. Jeg har ingen fysisk butik, så vi skal lige aftale, hvor-når du kommer, så jeg kan være hjemme. Her kan du betale via MobilePay eller med kontanter.
Via PayPal
Betaler du via PayPal, kan du også bruge dit Visakort. PayPal tager desværre høje trans-aktionsgebyrer, og derfor vil din betaling blive pålagt et gebyr på 10 kr., hvis du vælger denne betalingsform.
Betalingsfrist:
Med mindre andet er aftalt, skal jeg have modtaget din betaling senest en uge efter bestillings-dato (Gør det med det samme; så går det ikke i glemmebogen). Er der ikke gået betaling ind efter en uge, sætter jeg varerne til salg igen, så andre kan få glæde af dem.

Ordrebekræftelse og kvittering:

Når du har godkendt din ordre, sender webshoppen dig automatisk en ordrebekræftelse, som samtidig er din kvittering. Genbrugslopper er ikke momsregistreret, og du kan derfor ikke trække momsen fra. Hvis du har brug for yderligere dokumentation på dit køb og din betaling, kan du sende mig en mail eller skrive det i kommentarfeltet; så finder vi også ud af det.

Webshop fra e-hjemmeside.dk