Hvornår får jeg mine varer?

Genbrugslopper er min fritidsfornøjelse, så jeg pakker og sender ikke hver dag, men oftest 1-2 gange om ugen. Fra din betaling er registret, kan der gå en lille uges tid, inden jeg sender dine varer. Hvis du skal bruge noget til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet, og så skal jeg gøre mit bedste for at nå det.

Faste forsendelsespriser.


Jeg bruger ikke tid på at veje varerne, inden jeg lægger dem på shoppen. I stedet bruger jeg tid på at pakke dem forsvarligt ind. En sjælden gang tjener jeg lidt på fragten, en gang imellem sætter jeg lidt til, men de fleste gange passer prisen fint.

Du kan vælge imellem:

Forsendelse som brev i Danmark: 60 kr.
Hvis dine varer vejer mindre end 2000 gram, sendes de med PostNord. De leveres hjemme hos dig, hvis du er hjemme eller har modtagerflex; alternativ får du besked om, at de kan afhentes i din postbutik.
Hvis du har valgt brev-forsendelse, og din pakke er for tung eller for stor til brevforsendelse, sender jeg den via GulogGratis som pakke uden omdeling. Her er det PostNord, DAO eller GLS, der står for leveringen, og du bliver adviseret pr. mail eller sms, når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse som pakke uden omdeling i DK: 60 kr.
Når du vælger forsendelse som pakke uden omdeling, bliver din pakke sendt via GulogGratis med PostNord, DAO eller GLS, og du får en advisering pr. sms eller mail, når pakken er fremme. Din pakke er forsikret, men vær opmærksom på, at det ikke er muligt at vælge hvilken postbutik eller hvilket posthus, pakken skal afhentes på. Jeg sender dig et Track & Trace-nummer, når pakken er indleveret til afsendelse.

Afhentning i Glamsbjerg på Sydvestfyn
Vælg afhentning, hvis du gerne vil spare udgifterne til forsendelse, eller hvis du gerne vil se varerne, inden du køber dem. Jeg har ingen butik, men bare et værelse fyldt med lopper, og du er derfor nødt til at lave en aftale med mig, om hvornår du kommer. Du kan se, hvor Glamsbjerg ligger på kortet nederst på siden.

Forsendelse som pakke med omdeling i DK: 80 kr.
Din pakke leveres via GulogGratis med PostNord eller GLS. Du får pakke leveret hjem til dig, hvis du er hjemme eller har modtagerflex, og ellers får du besked om, at den kan afhentes. Pakken er forsikret via Gul&Gratis.

Forsendelse til udlandet
Forsendelse som brev via PostNord: 100 kr.

Forsendelse som pakke til Europa: 300 kr.

Hvis pakken vejer mindre end 2000 gram, kan den sendes som brev. Vejer den mere kontakter jeg dig for at spørge om du vil betale for pakkeforsendelse.

Øvrige udland: Skriv og spørg om prisen.

Andre leveringsmåder


Jeg har valgt at benytte GulogGratis og deres samarbejdspartnere PostNord, GLS og DAO365, og det er ganske enkelt for at gøre det så nemt og hurtigt for mig selv som muligt. Flere af de andre leverandører findes slet ikke i vores lille by, og så går fornøjelsen lidt af projektet, hvis jeg skal bruge for lang tid på at få din pakke sendt af sted.

Kontaktformular

Webshop fra e-hjemmeside.dk