Hvornår får jeg mine varer?

Genbrugslopper er min fritidsfornøjelse, så jeg pakker og sender ikke hver dag, men oftest 1-2 gange om ugen. Fra din betaling er registret, kan der gå en lille uges tid, inden jeg sender dine varer. Hvis du skal bruge noget til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet, og så skal jeg gøre mit bedste for at nå det.

HVIS DU VIL HAVE DINE VARER INDEN JUL, SKAL DE BESTILLES SENEST 14. DECEMBER 2024.

Faste forsendelsespriser.


Jeg bruger ikke tid på at veje varerne, inden jeg lægger dem på shoppen. I stedet bruger jeg tid på at pakke dem forsvarligt ind. En sjælden gang tjener jeg lidt på fragten, en gang imellem sætter jeg lidt til, men de fleste gange passer prisen fint.

Du kan vælge imellem:

Forsendelse som pakke med omdeling, Danmark: 60 kr.
Hvis dine varer vejer mindre end 2000 gram, kan de sendes som pakke med omdeling. De leveres hjemme hos dig, hvis du er hjemme eller har modtagerflex; alternativ får du besked om, at de kan afhentes i din pakkebutik. Hvis din pakke er for tung eller for stor, sender jeg den som pakke uden omdeling. Det er DAO, der står for leveringen, og du bliver adviseret pr. mail eller sms, når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse som pakke uden omdeling, Danmark: 50 kr.
Når du vælger forsendelse som pakke uden omdeling, bliver din pakke sendt via GulogGratis med DAO, og du får en advisering pr. sms eller mail, når pakken er afsendt, og når den er fremme. Din pakke er forsikret, og jeg kan sende dig et Track & Trace-nummer, hvis du skriver til mig. Det er den leveringsmåde, jeg anbefaler, fordi jeg oplever, at der ofte kan gå længere tid ved hjemmelevering, især hvis du bor i lejlighed el. lign., hvor DAO ikke kan overlevere pakken direkte til dig.

Afhentning i Glamsbjerg på Sydvestfyn
Vælg afhentning, hvis du gerne vil spare udgifterne til forsendelse, eller hvis du gerne vil se varerne, inden du køber dem. Jeg har ingen butik, men bare et værelse fyldt med lopper, og du er derfor nødt til at lave en aftale med mig, om hvornår du kommer. Du kan se, hvor Glamsbjerg ligger på kortet nederst på siden.

Forsendelse til udlandet
Forsendelse som brev via PostNord: 150 kr.

Forsendelse som pakke til Europa: 300 kr.

Hvis pakken vejer mindre end 2000 gram, kan den sendes som brev. Vejer den mere kontakter jeg dig for at spørge om du vil betale for pakkeforsendelse.

Øvrige udland: Skriv og spørg om prisen.

Kontaktformular

Andre leveringsmåder?


Jeg har valgt at benytte DAO via GulogGratis, og det er ganske enkelt for at gøre det så nemt og hurtigt for mig selv som muligt. Flere af de andre leverandører findes slet ikke i vores lille by, og så går fornøjelsen lidt af projektet, hvis jeg skal bruge for lang tid på at få din pakke sendt af sted. Det er i øvrigt yderst sjældent, at jeg får henvendelser om forsinket levering og ødelagte varer.
Det er kun ved forsendelser til udlandet, jeg bruger andre leverandører, især PostNord.

Webshop fra e-hjemmeside.dk